Σταμπωτά Δάπεδα, Διακοσμητικά Δάπεδα Acid Stain, Διακοσμητικά Δάπεδα Stencil (Spray) Concrete, Σταμπωτά Δάπεδα Overlay, Βοτσαλωτά Δάπεδα, Βιομηχανικά Δάπεδα, Σταμπωτός Σοβάς, Σταμπωτά Τοίχου, Διακοσμητικός Σοβάς, Στάμπες για Σταμπωτά Δάπεδα, Εργαλεια για Σταμπωτά Δάπεδα. Χαμηλό Κόστος και Εργοστασιακές Τιμές.

ΣΤΑΜΠΩΤΑ ΔΑΠΕΔΑ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΔΑΠΕΔΑ, ΣΤΑΜΠΩΤΟΣ ΣΟΒΑΣ

Σταμπωτά δάπεδα, Διακοσμητικά δάπεδα, Σταμπωτός σοβάς-Εργοστάσιο παραγωγής υλικών

σταμπωτά δάπεδα, διακοσμητικά δάπεδα, σταμπωτό δάπεδο, σταμπωτά τοίχου, σταμπωτό τοίχου, σταμπωτός σοβάς, διακοσμητικός σοβάς, βιομηχανικά δάπεδα, υλικά για σταμπωτά 

 Η STYLE BETON είναι μια βιομηχανία παραγωγής υλικών για σταμπωτά δάπεδα, διακοσμητικά δάπεδα, βοτσαλωτά δάπεδα, σταμπωτά τοίχου και διακοσμητικός σοβάς.

 Ιδρύθηκε το 1995 ως STONE BETON, με στόχο την εισαγωγή προϊόντων και τεχνικών εφαρμογών στην αγορά, καθώς και  για να καλύψει τις αυξανόμενες ανάγκες για την κατασκευή σταμπωτών δαπέδων και τοίχων, εσωτερικών και εξωτερικών . Τα τελευταία χρόνια με τη νέα επωνυμία της , η  Style Beton, άρχισε την κατασκευή υλικών και καλουπιών  για σταμπωτά δάπεδα, διακοσμητικά δάπεδα και σταμπωτό σοβά στη Θεσσαλονίκη (Καλοχώρι), σε μια πραγματικά μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων και είναι από τις μεγαλύτερες εταιρείες σκυροδέματος στην Ελλάδα. Δίνοντας πάντα προτεραιότητα στην παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας και στα καλύτερα αισθητικά αποτελέσματα,  διενεργεί συνεχή έρευνα και εργαστηριακές δοκιμές ... Τα προϊόντα της εξάγονται στην Ισπανία, τη Γαλλία, την Ελβετία, η Σλοβενία, Κροατία, Αλβανία, Σερβία, Ρουμανία, Βουλγαρία, την Πολωνία, την Ουκρανία, τη Γεωργία, την Αίγυπτο, τη Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Μολδαβία, το Ιράν.
Η Style Beton - σταμπωτά δάπεδα και σταμπωτά τοίχου (DECO-CREATE)-αναλαμβάνει επίσης την κατασκευή για τα  σταμπωτά δάπεδα, acid stain concrete, stencil spray concrete, overlay concrete, deco pebble-βοτσαλωτά δάπεδα, βιομηχανικά δάπεδα και σταμπωτός σοβάς-Deco Create-έτοιμος σοβάς, για τους εσωτερικούς και εξωτερικούς τοίχους,  σε όλη την Ελλάδα και την εποπτεία της κατάρτισης των άλλων ομάδων, προσφέροντας τεχνική  υποστήριξη σε όλα τα σχέδια που εφαρμόζονται σε δάπεδο και  τοίχους.

 Η Style Beton έχει πολλούς εκπροσώπους σε διάφορες νομούς της χώρας για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών και κατά καιρούς διοργανώνει σεμινάρια  και για όλους τους νέους πελάτες, με στόχο να τους ειδικεύσει στη γνώση και την εφαρμογή των διαφόρων προϊόντων. Πολλά είναι τα δημόσια και ιδιωτικά έργα που κατασκευάζονται στην Ελλάδα, όπως Αθηναΐς, το λιμάνι της Αλοννήσου, πλατείες και δημόσιους χώρους στους νομούς Αττικής, Θεσσαλονίκης, Δράμας, Καβάλας, Κιλκίς, Σερρών, Κοζάνης, Ροδόπης, Χαλκιδικής, Πέλλας, Αχαΐας, Κορινθίας, τα νησιά της Σύρου, Κρήτη, Κέρκυρα, και Θάσος  σε ξενοδοχεία και  σπίτια.


 ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
 Τα διακοσμητικά σταμπωτά δάπεδα STYLE BETON έχουν ευρύ φάσμα εφαρμογών:
    
 • Δρόμοι  
 • Πλατείες
 • Πεζοδρόμια
 • Λεωφόροι
 • Χώροι στάθμευσης
 • Αυλές
 • Διάδρομοι
 • Ράμπες
 • Γκαράζ
 • Ταράτσες
 • Εκθεσιακοί χώροι
 • Περίγραμμα πισίνας
 • ... και άλλοι          
 Για να εντοπίσετε συνεργεία Style Beton πιο κοντά στην περιοχή σας ή για να πάρετε προϊόντα για σταμπωτά, διακοσμητικά δάπεδα, σταμπωτό σοβά, εργαλεία και στάμπες, καλέστε στο Εργοστάσιο/Γραφεία: 0030 2310 920831, FAX: 0030 2310 920832 ή επικοινωνήστε μαζί μας μέσω του web site.

 Style Beton: Εργοστάσιο παραγωγής προϊόντων για σταμπωτά δάπεδα, διακοσμητικά δάπεδα, σταμπωτά τοίχου, διακοσμητικό σοβά, εργαλεία&στάμπες.

 Σταμπωτά Δάπεδα, Διακοσμητικά Δάπεδα, Διακοσμητικός Σοβάς, Σταμπωτά Τοίχου, Βοτσαλωτά Δάπεδα,