Σταμπωτά Δάπεδα, Διακοσμητικά Δάπεδα Acid Stain, Διακοσμητικά Δάπεδα Stencil (Spray) Concrete, Σταμπωτά Δάπεδα Overlay, Βοτσαλωτά Δάπεδα, Βιομηχανικά Δάπεδα, Σταμπωτός Σοβάς, Σταμπωτά Τοίχου, Διακοσμητικός Σοβάς, Στάμπες για Σταμπωτά Δάπεδα, Εργαλεια για Σταμπωτά Δάπεδα. Χαμηλό Κόστος και Εργοστασιακές Τιμές.

Διακοσμητικά δάπεδα, σταμπωτά δάπεδα, σταμπωτός σοβάς


ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Σταμπωτά Δάπεδα

Σταμπωτά δάπεδα με βασική ύλη το μπετόν σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων για τη διακόσμηση εξωτερικών χώρων με μεγάλη ανθεκτικότητα.

Διακοσμητικός Σταμπωτός Σοβάς

Έτοιμος διακοσμητικός σταμπωτός σοβάς. Σταμπωτό τοίχου με έτοιμο χρώμα, σοβά και ειδικές μήτρες όπως και στο σταμπωτό δάπεδο (stamped concrete).

Βοτσαλωτά Δάπεδα

Βοτσαλωτό δάπεδο-Style Deco Pebble. Έτοιμο μείγμα βοτσαλωτού. Στολίζει και δίνει αρχιτεκτονικές λύσεις στη διαμόρφωση εξωτερικών χώρων μέσα από μια ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων.

Stencil Concrete Spray

Προϊόν που ψεκάζεται σε επιφάνειες πάχους 2 εώς 15mm σε ποικιλία χρωμάτων και εφαρμόζεται σε ήδη υπάρχοντα δάπεδα απο μπετόν και τοίχους χρησιμοποιώντας πατρόν (stencil) με σκοπό να ανανεώσει την επιφάνεια και να αυξήσει την αντοχή της

Acid Stain Concrete

Οξύ χρωματισμού που σε χημική αντίδραση με το τσιμέντο του επεξεργαζόμενου σκυροδέρματος δημιουργεί ενα μόνιμο χρώμα της επιλογής μας

Style Nano-Top

Το Nano-Top της Style Beton είναι ένα εξαιρετικό δείγμα καινοτόμου τεχνολογίας. Η διαδικασία αρχίζει με ένα μείγμα σκυροδέματος, λεπτό σαν χαρτί , παρέχοντας ένα καμβά, όπου ένα έργο τέχνης έχει δημιουργηθεί. Απεριόριστοι συνδυασμοί χρωμάτων και γραφικά σχέδια είναι διαθέσιμα για οριζόντιες αλλά και κάθετες επιφάνειες.

Style Rock Create

Το σύστημα Rock Create της Style Beton είναι συνθετικά βράχια, που ζυγίζουν λιγότερο και είναι πιο ανθεκτικά από τα φυσικά. Επίσης, είναι ανθεκτικά στο ξεθώριασμα, στο χλώριο καλύτερα από άλλα συστήματα βράχων, συνθετικά ή φυσικά.

Overlay Concrete

Προϊόν που μπορεί να εφαρμοσθεί σε επιφάνειες πάχους 5 εώς 20mm σε ποικιλία χρωμάτων και εφαρμόζεται απευθείας σε ήδη υπάρχον δάπεδο (αποφεύγοντας την αποξήλωση) και στην συνέχεια να σταμπαριστεί.

Βιομηχανικά Δάπεδα

Βιομηχανικά δάπεδα από τη Style Beton, προχωρημένης τεχνολογίας.

ΣΤΑΜΠΕΣ

Εργαλεία

Εργαλεία για σταμπωτά δάπεδα και σταμπωτό σοβά.